С настоящата статия ще ви представим една подбрана колекция на крайно необичайни закачалки и ще ви накараме да погледнете формата им от един страничен ъгъл.



закачалка магнит черна дизайн daniel

Магнитна

Тези готини и модерни закачалки заменят куката с магнит и вървят в комплект с окачена метална част, която позволява пълна свобода на подреждане и показване на дрехите ви.

Дизайн: Daniel


надуваема закачалка Bosign

Надуваема

Съвременни надуваеми закачалки, които не заемат място, когато не се използват. Като плажна топка. Хитро!


Източник: Bosign


закачалка KAYIWA

Регулируема

Точно когато си помислихте, че закачалките  завинаги ще си останат обикновени, KAYIWA излиза с предложението DINO. През последното десетилетие технологията за 3D печат напредна значително, което позволи реализирането на концепцията DINO. Подобно на всички продукти на KAYIWA, това "нещо за дрехи" размива и без това тънката линия между дизайна и изкуството.


бръшлян закачалка за стена michael meredith

Пълзяща

Красив пример за сблъсъка между към функцията и формата: модулната система на  - Yvy (в превод - бръшлян). Използвайки Y-образни компоненти и 4 различни конектора, Ivy ще "расте" по стените ви, за да създаде уникална и органично вдъхновена висяща система.

Дизайн: Michael Meredith


Jesus Clothes Hanger

Атеистична

Няма как да пропуснем този дързък дизайн. Самата идея да кажеш "Господи, къде ми е палтото.." звучи прекалено изкушаваща. 

Дизайн: Dehio+Martens


ninja star hooks

Нинджа

Необичайна закачлка за костюми, достойна за нинджа инвазия. Поставете няколко шурикена в стената и със сигурност ще всеете необходим респект у гостите си. 

Поръчай тук


skateboard coat rack pivot grind honey color

Скейтборд

Този уникален борд ви осигурява (на вас и вашите гости) удобен начин за окачване на шапки, якета, шалчета, чанти, портмонета и т.н., а когато нищо не виси на него,той се превръща просто в едно прекрасно произведение на изкуството.

Поръчай тук


gear shift hanger

Бързи и яростни

Креативна закачалка по японски дизайн, идеална за любители на спортни автомобили.
 

Поръчай тук


coat hook design recycled

Рециклирана

Дизайнът Coat Hook използва остатъците от въжета. Какво държи въжетата в подходяща за закачалка форма остава загадка, чиито отговор само авторът знае.
 

Дизайн: Sebastian Zachl

 


hanger wall design idea

Кламер

Използвайте силата на хартиения кламер, за да държите палтата или шапките си, хванати здраво за стената.


hanger futurist

Футуристична

Hang On е продукт, който се откроява и може да се използва за окачване на всичко от фланелка и дънки до тежко зимно яке.


hanger 2in1 idea

2 в 1

Ако ви липсва място, но пък имате нужда от всички удобства на съвременното жилище, то тогава този нов хибрид между стол и закачалка би свършил работа.

1 Comment

Posted by DiCh Studio.